Akuutin- ja syöpäkivun hoito moniammatillisena yhteistyönä

Akuutin ja syöpäkivun moniammatilliset koulutuspäivät Tampereella. Ensimmäistä kertaa mukana myös lasten akuutin ja syöpäkivun rinnakkaissessiot!

Koulutuksen järjestävät yhteistyönä Suomen Kivuntutkimusyhdistys ry, Suomen Palliatiivisen Lääketieteen yhdistys ry ja Suomen Anestesiologiyhdistys ry. Suomen Kivuntutkimusyhdistyksestä mukana ovat  akuutin kivun, syöpäkivun sekä lasten ja nuorten kiputoimikunta. 

Koulutus on hybridikoulutus, osallistumismaksu on osallistumistavasta riippumatta sama. Etänä osallistuville lähetetään sähköpostiin osallistumislinkki n viikko ennen tapahtumaa.

Koulutukselle anotaan pisteet erikoislääkärikoulutukseen sekä kivun hoidon erityispätevyyteen.

Koulutustilaisuudessa ei jaeta luentomonisteita. Luentolyhennelmät julkaistaan luennoitsijan luvalla koulutuspäivien jälkeen SKTY:n kotisivujen jäsenosiossa.

Ilmoittautuminen: linkki ilmoittautumista varten avataan kesäkuun alussa

Ilmoittautumisaika päättyy: 20.10.

Osallistumismaksut: SKTY:n, SAY:n ja SPLY:n jäseniltä 175 €/1pv ja 250 €/2pv. Ei-jäsenet 225 €/1pv ja 300 €/2pv

Majoitus: Majoittuja varaa itse huoneen, jota varten on tehty kiintiövaraus: Original Sokos Hotel Villa, Sumeliuksenkatu 14, 33100 Tampere, p.020 1234 633, villa.tampere@sokoshotels.fi Hinta 1hh 138E/vrk ja 2hh 158E/vrk. Kiintiötunnus ”BSKTY” voimassa 30.10 2024 asti. Kiintiössä on rajattu määrä huoneita.

Koulutuksen yhteydessä järjestetään tuote-esittely: Yhteyshenkilöt helena.olkinuora@hus.fi  ja ann-sofi.mail@anvianet.fi

Tiedustelut: Järjestelytoimikunnan sihteeri,  ann-sofi.mail@anvianet.fi tai puh. 050-532 1414.