Kivun hoitotyön täydennyskoulutus 2024-2025, ilmoittaudu mukaan!

17.1.2024

Kivun hoitotyön täydennyskoulutus (30 op) on Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen tarjoama ammatillinen, hoitotyöntekijöille suunnattu maksullinen täydennyskoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Suomen Kivuntutkimusyhdistyksen hoitotyön toimikunnan kanssa. Kivun hoitotyön täydennyskoulutusta on järjestetty vuodesta 2018 alkaen. Tammikuussa 2024 alkava täydennyskoulutuksen toteutus on järjestyksessään viides peräkkäinen.

Opinnot ovat verkkopohjaiset ja moduulimuotoiset. Opinnot on suunniteltu joustavasti työn ohella tehtäviksi ja niitä voi suorittaa omaan tahtiin moduulien avautumisaikojen puitteissa. Opintojen aikana kasvatat monipuolisesti
kivun hoitotyön asiantuntijuutta ja lisäät kivunhoitoon liittyviä kliinisiä päätöksentekotaitoja.

Opiskeluvaihtoehdot:

  • 30 op kokonaisuus mentorointiryhmissä. Sisältää säännölliset mentorointitapaamiset verkossa noin 2–3 kertaa lukukaudessa. Mentorointiryhmäläiset työstävät opintojen ajan oppimispäiväkirjaa mentorien tuella.
  • Yksittäiset moduulit (ei sisällä mentorointia tai oppimispäiväkirjaa). 1–30 op kokonaisuuden voi opiskella yksittäisinä moduuleina omaan tahtiin moduulien avautumisaikojen puitteissa.

Ilmoittautumisaika:

  • 17.10.2023–31.1.2024 30 op koulutus ja mentorointiryhmät.
  • Jatkuva ilmoittautuminen yksittäisiin moduuleihin.

Opintojen alkaminen: Opinnot alkavat 14.2.2024 KLO 16–18  Zoomissa toteutettavalla aloitustapaamisella.

Varmista paikkasi mentorointiryhmissä ja ilmoittaudu 31.1.2024 mennessä!

Lisätietoa täydennyskoulutuksesta https://www.utu.fi/kihot tai koordinaattori Reetta Mustonen ramust@utu.fi.